Siirry suoraan sisältöön Siirry etusivulle

Mentorit, gurut vai hurmaavat huijarit? -mediataitotapahtuma

klo 10.30 - 16.00
museokeskus Vapriikin auditorio ja lämpiö
Vapaa pääsy

Mentorit, gurut vai hurmaavat huijarit? -mediataitotapahtumassa hurmaavat huijari kohtaavat fiksut netinkäyttäjät.

Ohjelmassa dis- ja misinformaatio, mediakriittisyys, kestävyysajattelu, tekoäly ja verkkohuijaukset, työpajoja sekä “mediamessut”, joissa asiantuntijoiden esittelypöytiä.

Tarkempi ohjelma julkaistaan alkusyksystä.

Tapahtuma sopii hyvin senioreille ja nuorille, opettajille, opettajaksi opiskeleville ja mediakasvattajille sekä vanhemmille.

Puhujina

• Helmi Korhonen, Sosped säätiö
  • Maarit Mustonen, Pelastakaa lapset ry
  • Sirkku Kotilainen, Tampereen yliopisto

Työpajat ja keskustelu

Lue lisää työpajojen sisällöstä Oma ääni kuuluviin somessa! -hankkeen sivuilta

Huom! Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, eikä tapahtumaan ole ennakkoilmoittautumista (vain työpajoihin).

Tapahtuma liittyy Oma ääni kuuluviin somessa! -hankkeeseen. Siirry hankkeen sivulle

Hankkeen päätoteuttajina ovat Postimuseo ja Tampereen historiallisten museoiden Suomen Pelimuseo ja Mediamuseo Rupriikki. Pääyhteistyökumppaneina hankkeessa ovat Museo Merkki, Mediakasvatusseura, Tampereen yliopiston mediakasvatuksen oppiaine ja Eläkeliitto sekä kumppaneina Sosped -säätiö (Maria Akatemia, Nettideittiturva) ja Pelastakaa lapset ry.

Tulevat tapahtumat

Takaisin ylös