Siirry suoraan sisältöön Siirry etusivulle

Lastenjuhlat

Tuo synttärivieraasi Postimuseoon museokeskus Vapriikkiin! Lastenjuhliin kuuluu yli 5-vuotiaille suunnattu toiminnallinen näyttelyopastus ja kädentaitopaja. Elämyksellisen museokierroksen ja työpajan jälkeen maistuvat herkut ravintola Valssissa. Opastukselle ja työpajaan voivat osallistua maksutta kaikki juhliin kutsuttujen lasten vanhemmat.

Opastus Merkillistä postia 45 min

Postimuseon Viestinviejät-näyttelyssä tutustutaan postimerkkien merkilliseen maailmaan! Millaisia merkkejä on julkaistu syntymäpäiväsankarin syntymävuotena? Miltä näyttää Suomen ensimmäinen postimerkki ja miten salakirjoitus liittyy postimerkkien syntyyn? Tarkastellaan postimerkkien kuva-aiheita ja tutkitaan erimaalaisia merkkejä.

Työpaja Merkillinen kangaskassityöpaja 60 min

Työpajassa koristellaan kangaskassi postimerkeillä. Kassiin voi valita erimaalaisia postimerkkejä tai tietyn aihepiirin, kuten eläimet, luonto, rakennukset, mukaisia merkkejä. Jokainen pääsee liottamaan postimerkkejä ja valmiin kassin saa omakseen.

Lastenjuhlia Postimuseon Viestinviejät-näyttelyyn järjestetään museon aukioloaikoina, ti-su klo 10–18. Juhlat voivat alkaa aikaisintaan klo 10.00 ja viimeistään klo 15.30. Juhlien kokonaiskesto on noin 2,5 tuntia (opastus 45min, työpaja 60min, herkuttelu 45min).

Hinta:
  • Opastus 70 euroa (enintään 12 lasta sekä heidän vanhempansa).
  • Opastus ja työpaja 100 euroa (enintään 12 lasta sekä heidän vanhempansa)
  • Musti-kerholaiset ja vuosikortin haltijat saavat hinnasta -10 % alennuksen (ei koske tarjoiluita).
Tarjoilut 2020

1. Mehua, jäävettä, popcornia, keksilajitelma ja irtokarkkeja 8 €/henkilö

2. Limsaa, jäävettä, popcornia, irtokarkkeja ja jäätelöä 11,50 €/henkilö

3. Limsaa, jäävettä, popcornia, irtokarkkeja, keksilajitelma ja täytekakku 14 €/henkilö

Aikaa ravintolassa herkutteluun kannattaa varata 30–60min.

Katso muut Vapriikin lastenjuhlat!

Varaukset: 03-5656 6966

Takaisin ylös