Siirry suoraan sisältöön Siirry etusivulle

Projektityöntekijä mediakasvatushankkeeseen

14.08.2023

Etsimme projektityöntekijää mediakasvatushankkeeseen Postimuseolle. Hankkeen nimi on Oma ääni kuuluviin somessa – medialukutaitoa senioreille. Työsuhde on määräaikainen 1.11.2023 – 30.10.2024. Hankkeessa edistetään aktiivista vuoropuhelua nuoren ja vanhemman ikäpolven edustajien kanssa. Hanke on saanut avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriön Erityisavustus mediakasvatuksen ja medialukutaidon edistämiseen -rahoituksesta.

Hankkeen tavoitteena on luoda uusia medialukutaitoja eläkeiässä oleville kansalaisille ja tehdä senioreille suunnattu medialukutaidon konsepti ja toimintamalli. Hankkeessa edistetään aktiivista vuoropuhelua nuoren ja vanhemman ikäpolven edustajien kanssa. Nuoret toimivat hankkeessa keskustelukumppaneina senioreille, jolloin syntyy sosiaaliseen mediaan liittyvää ylisukupolvista keskustelua ja oppimista.

Hankkeen päätoteuttajina ovat Postimuseo ja Tampereen historiallisten museoiden Suomen pelimuseo ja Mediamuseo Rupriikki. Kumppaneina hankkeessa ovat Päivälehden museo, Mediakasvatusseura, Tampereen yliopiston mediakasvatuksen oppiaine sekä Eläkeliitto.

Projektityöntekijän tehtäviä:

  • Hankkeen käynnistäminen ja koordinointi
  • Koulutusten, tapahtumien ja materiaalien tuottaminen sekä hankkeen esitteleminen eri tapahtumissa
  • Hankkeen tiedotuksesta ja viestinnästä huolehtiminen yhdessä Postimuseon viestintäsuunnittelijan kanssa
  • Yhteyshenkilönä toimiminen hankekumppaneille ja hankkeen kokousten sihteerinä toimiminen
  • Hankkeen loppuraportin laatiminen

Arvostamme joustavia ja monitaitoisia hakijoita. Viestinnän ja digitaalisen kulttuurin tuntemus luetaan eduksi. Toivomme hakijoilta kokemusta tai koulutustaustaa pedagogiikan/museopedagogiikan ja mediakasvatuksen alalta. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tampereella toimiva Postimuseo on yksityinen museo, jonka ylläpidosta vastaa Postimuseosäätiö sr. Postimuseon näyttelyt ovat Suomen suurimmassa museokeskuksessa Vapriikissa. Tarjoamme hienon näköalapaikan muuttuvaan suomalaiseen museokenttään ja palveluiden tuottamiseen ainutlaatuisessa kulttuurihistoriallisessa ympäristössä. Tukenasi on osaava, innostava ja joustava työyhteisö. Teemme tiivistä yhteistyötä Tampereen historiallisten museoiden Mediamuseo Rupriikin ja Suomen pelimuseon kanssa.

Työaika on 36 h 15 min viikossa. Työtehtävän palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen 3. vaativuusryhmään (vaativat asiantuntijatehtävät) ja sen peruspalkkataso on 2511,19/kk. Peruspalkan päälle voimme maksaa henkilökohtaista lisää, joka on maksimissaan 30 % peruspalkasta. Työnantajan tarjoamia etuja ovat tyky- ja lounasetu ja kattava työterveyshuolto.

Hakemukset tulee toimittaa 3.9.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Postimuseo, Häkiläpolku 3, 33100 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@postimuseo.fi. Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikkokenttään merkitään ”Hakemus projektityöntekijä”. Hakemuksen yhteydessä tulee olla koulutuksen ja työkokemuksen kuvaava CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa Postimuseon kehittämispäällikkö Tiia Tiainen joko sähköpostitse tiia.tiainen@postimuseo.fi tai puhelimitse 050 552 8667.

Takaisin ylös