Siirry suoraan sisältöön Siirry etusivulle

Postimuseo kerää muistoja postiostamisesta ja verkkokaupasta

10.05.2021

Savonlinnan postikonttori 1979. Kuvaaja Jaakko Savolainen.

Hääpuku, fillari tai auton osat postissa kotiin? Postimuseo on avannut muistojen keräyksen postimyynnistä ja verkkokaupasta nettisivuilleen. Muistoja kerätään Postimuseossa syksyllä 2022 avautuvaa näyttelyä varten. Kertomalla muiston voi voittaa hotelliyöpymisen Tampereella ja kutsun avajaisiin.

Millaisia muistoja postin kautta ostamiseen sinulla on? Odotitko kevään suurta muotikatalogia? Selailitteko postimyyntiluetteloita yhdessä kaverin kanssa? Miten postimyynti ja verkkokauppa on muuttanut kulutuskäyttäytymistäsi? Mitä kaikkea olet verkkokaupasta tilannut? Onko ostamiseen liittynyt hauskoja kommelluksia?

Kaikki muistot ovat ainutlaatuisia ja tärkeitä! Jos muistoosi liittyy valokuvia tai esineitä, niin kuulemme niistä myös mielellämme lisää.

Kaikkien muistonsa lähettäneiden kesken arvomme yhden yön hotelliyöpymisen kahdelle Tampereella sekä kutsun näyttelyn avajaisiin.

Lähetä muistosi 31.8.2021 mennessä.

Lähetä muisto mieluiten sähköisellä lomakkeella www.postimuseo.fi/postiostaminen
Lähetä sähköpostitse info@postimuseo.fi otsikolla Postiostaminen. Postitse osoitteella: Postimuseo, Muistitietokeräys, Häkiläpolku 3, 33100 Tampere. Liitäthän mukaan yhteystietosi.

Lisätietoja:

Suvi Jalli, näyttelypäällikkö, 040 531 0388 / suvi.jalli@postimuseo.fi

Katso kuvia

Savonlinnan postikonttori 1979. Kuvaaja Jaakko Savolainen.
Takaisin ylös