Siirry suoraan sisältöön Siirry etusivulle

Kohti parempia digisisältöjä -kysely

21.04.2021

Eletty poikkeusaika on osoittanut, että ihmisten tarve elämyksille on suuri. Museot pyrkivät tarjoamaan kulttuuria ja elämyksiä helposti ja lähestyttävällä tavalla nyt ja jatkossa. Tulevaisuuden museopalvelujen luomisessa digisisällöt ovat yhä tärkeämmässä roolissa. Sisältöjen kehittäminen auttaa museoita olemaan entistä saavutettavampia ja vuorovaikutteisempia. Osallistu siis kyselyymme ja kerro meille, miten me voimme tuoda museoelämykset kotiisi digisisältöjen avulla!

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/7A59AA6E35B2518F

Kyselytutkimuksella pyritään selvittämään museoiden tarjoamien digitaalisten sisältöjen käyttöä, sekä kartoittamaan niitä osa-alueita, jotka eniten kaipaavat kohennusta. Haluamme kuulla, mitä yleisö ajattelee museoiden digisisällöistä ja niiden ominaisuuksista verrattuna esimerkiksi perinteisiin museovierailuihin. Kaikki vastaukset kyselyyn ovat suureksi avuksi.

Kyselyn toteuttaa opetus- ja kulttuuriministeriön tukema hanke Kohti parempia digisisältöjä. Hankkeella kehitetään museoiden digitaalisia palveluja ja digisisältöjä. Mukana ovat: Aboa Vetus Ars Nova, Forum Marinum, Lusto – Suomen metsämuseo, Postimuseo sekä Suomen maatalousmuseo Sarka, joka koordinoi hanketta. Osallistumalla kyselyyn, olet mukana auttamassa museoita olemaan osa ihmisten elämää jatkossakin.

Vastaamalla kyselyyn voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on hankkeessa mukana olevien museoiden tuotepaketteja.

Kysely on avoinna 19.5.2021 saakka.

Postimuseo
Aboa Vetus Ars Nova
Forum Marinum
Lusto – Suomen metsämuseo
Suomen maatalousmuseo Sarka

Takaisin ylös