Siirry suoraan sisältöön Siirry etusivulle

Hallintosuunnittelija Postimuseoon

12.05.2023

Postimuseosäätiö etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen hallintosuunnittelijaa

Tampereella toimivan Postimuseon tehtävänä on suomalaisen postitoiminnan ja viestinvälityksen kulttuuriperinnön sekä viestinnän kehityksen ilmiöiden tallentaminen, tutkiminen ja esittäminen. Postimuseo toimii yksityisenä museona, jonka ylläpidosta vastaa Postimuseosäätiö sr. Postimuseon näyttelyt ovat museokeskus Vapriikissa ja tarjoamme hienon näköalapaikan suomalaiseen museokenttään, monipuoliseen kulttuurityöhön ja palveluiden tuottamiseen kulttuurihistoriallisessa ympäristössä.

Kehitämme organisaatiotamme ja haemme hallintosuunnittelijaa vastaamaan museon hallinnon ja talouden suunnittelusta.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Toimit toimitusjohtajan tukena säätiön talouden suunnittelussa ja seurannassa
  • Projektien hallinnointi, projektien talouden seuranta ja raportointi
  • Vastaat tiedonhallinnasta ja museon hallinnollisten asioiden arkistoinnista
  • HR-asiat yhdessä tilitoimiston kanssa
  • Museon hallinnon ja talouden toimintaympäristöstä huolehtiminen

Toivomme sinulta amk- tai yliopistotutkintoa ja kokemusta talouden ja hallinnon suunnittelutehtävistä. Työssäsi tarvitset yhteistyökykyä ja aktiivista otetta museon toiminnan suunnittelussa ja seurannassa. Osaat toimia luontevasti työyhteisössämme. Esihenkilönäsi toimii museonjohtaja.

Työsuhde ja palkkaus

Työaika on 36 h 15 min viikossa. Työtehtävän palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen 3. vaativuusryhmään (Vaativat erityisasiantuntijatehtävät) ja sen peruspalkka on 2433,32 euroa/kk. Peruspalkan lisäksi voimme maksaa henkilökohtaista lisää kokemuksen, koulutuksen ja osaamiseen mukaan maksimissaan 35 % peruspalkasta. Työnantajan tarjoamia etuja ovat lisäksi tyky- ja lounasetu ja kattava työterveyshuolto. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakeminen

Hakemukset tulee toimittaa 26.5. klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@postimuseo.fi. Sähköpostiviestin otsikkokenttään merkitään ”Hakemus”. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta hallintosuunnittelijaksemme. Liitä hakemukseesi koulutuksen ja työkokemuksen kuvaava CV. Toivomme hakemuksen lähetettäväksi yhtenä pdf-tiedostona seuraavasti nimettynä: SukunimiEtunimi_hallintosuunnittelija_päivämäärä.pdf.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Sami Louekari, sami.louekari@postimuseo.fi, puhelimitse ke 17.5. klo 9-10 ja ma 22.5. klo 9-10, p. 050 530 5887.

Tule kehittämään uudistuvaa museotamme innostavassa ja osaavassa työyhteisössämme!

 

Takaisin ylös