Siirry suoraan sisältöön Siirry etusivulle

E. A. Hellman, Suomen laivaleimat

E. A. Hellmanin laivaleimakokoelmasta koostettu kahden kehyksen kokoinen näyttelykokoelma.

E. A. Hellman, Suomen laivaleimat -näyttelykokoelma

Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Sivulla on esimerkit Aallotaren, Adlercreutzin ja Allin laivaleimoista postimerkeissä.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Sivulla on kaksi erilaista Aino-laivaleimaa, joista molemmista kummankin alla postimerkkejä tällä leimalla varustettuina, kuten myös lähetetty kirjekuori alimmasta.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Otsikon alla Bore Åbo -laivamerkki sekä postimerkkipari, jossa kyseistä leimaa on käytetty. Sivun keskellä on otsikkona S/s Express, jonka alla postimerkkipari kyseisellä leimalla. näiden alla alaotsikkona on Finska Ångfartygsaktiebolaget ja postimerkki, missä on tämä leima. Sivun alta löytyy pari postimerkkiä Heinola-laivamerkillä otsikoin.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Otsikoiden alla on kaksi leimaa, joissa tekstinä Iisalmen Hyöryvenhe Osake-yhtiö, sekä näiden alla postimerkit kyseisillä leimoilla. Sivun keskellä on Ilma-laivaleimat sekä ne postimerkeissä. Lisäksi alla on s/s Ilma -otsikko, jonka alla on postimerkkipari tällä leimalla varustettuna.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikkona Kivimaa, jonka alla pari postimerkkiä kyseisellä leimalla. Alempana Ladoka Sordavala -laivaleima, jonka vieressä postimerkki, missä leima on osittain sekä sivun alla lähetetty kirjekuori, jossa on tämä leima kokonaisuudessaan.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Näiden alla on kaksi Leimu-nimistä otsikkoa postimerkeillä, joissa on kyseiset laivaleimat. Sivun keskivaiheella on väliotsikkona Lainetar, jonka alla on lähetetty kirjekuori, missä löytyy tämä leima.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikkoina Näsijärvi Ångbåts AktieBolag Tammerfors ja höyryl. Louhi. Ensimmäisen alla on kirjekuoren kulma, jossa on postimerkki kyseisellä laivaleimalla varustettuna ja höyrylaiva Louhen laivaleima on sivun alla olevassa lähetetyssä kirjekuoressa postimerkin päällä.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikon Mariehamn jälkeen kaksi irrallista postimerkkiä, joissa käytetty kyseistä laivaleimaa. Sivun keskellä on leima, jossa tekstinä Hyörylaiva Mikkeli. Samaa leimaa on käytetty sivun alla olevassa lähetetyssä kirjekuoressa.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikkona Nystad, jonka alla kolme kyseisellä laivaleimalla varustettua postimerkkiä sekä sivun keskellä oleva lähetetty postikortti. Sivun alla on väliotsikkona Onni ja sen laivaleimalla varustettu postimerkki.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikko-Orionin alla on lähetetty kirjekuori kyseisellä laivaleimalla.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikkona Ångf. Porkkala, jonka alla kyseisen leimalla varustettupostimerkki. Alapuolella on S/ Oihonnan leima sekä lähetetty postikortti, jossa on kyseinen leima.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Alaotsikkona on S/S Per Brahe, jonka alla on kirjekuoren oikeapuoli, jossa on leimattu postimerkki. Keskellä on leima, jossa tekstinä Ångaren Runeberg. Tätä leimaa on käytetty alla olevassa postimerkkiparissa ja lähetetyssä kirjekuoressa.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Otsikoiden alla on kolme alaotsikkoa, joiden alla on kyseisten laivojen leimoja käytetty otsikoiden alla olevissa postimerkeissä. Otsikot ovat Salo Å. Bolag, Salo ja Tiirismaa. Sivun alla on kiinnitetty teksti Wellamo F.Å.A., jonka molemmin puolin yhden postimerkit kyseisellä leimalla käytettyinä.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Otsikon Salmi alla on kolme postimerkkiä, jossa on käytetty kyseistä laivaleimaa. Sivun alla on lähetetty kirjekuori kyseisellä leimalla varustettuna.
Sivulla otsikon Laivaleimoja, Ångbåtstämplar alle Suomen Joutsenen leima sekä kyseinen leima käytettynä kahdessa postimerkissä ja postikortissa.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Näiden alle on kiinnitetty neljän postimerkin kohta kirjekuoresta leimalla ja lähetetty kirjekuori, jossa on yksi postimerkki leimalla. Otsikkona HI Suomi.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Näiden alle on kiinnitetty kolme otsikkoa, kahden postimerkin osio kirjekuoresta, lähetetty kirjekuori kolmella postimerkillä ja kahdella leimalla sekä parillinen postimerkkiarkki leimalla. Otsikot ovat s/s Vankavesi, s/s Suursaari ja Åland.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Kirjoitettuja laivanimiä, Skrivna Båtnamn. Näiden alapuolella keskellä kolme tekstiä, joiden alla postimerkki, missä kyseinen leima. Otsikot ovat Aino, Kaleva, Åland.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi I typ. Otsikoiden jälkeen on höyrylaivan kuvan leima, jonka alla on riveittäin useita postimerkkejä ja parillisia postimerkkejä leimattuina kyseisellä laivaleimalla.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi I typ. Otsikoiden jälkeen on höyrylaivan kuvallinen leima, jonka alla on kaksi parillista postimerkkiarkkia. Näiden päällä on kyseinen leima. Sivun alapuolella on lähetetty kirjekuori, jossa on käytetty kyseistä laivaleimaa. Tämän alla on vielä neljän postimerkin arkki, jotka on leimattu ylhäällä olevalla laivaleimalla.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi I typ. Otsikoiden jälkeen on laivan kuvallinen höyrylaivan leima, jonka alapuolella on muutamia postimerkkejä ja parillisia postimerkkejä kyseisellä laivaleimalla leimattuina.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi II typ. Otsikoiden jälkeen kyseinen höyrylaivan leima, jonka molemmin puolin postimerkit, joissa kyseinen leima. Sivun keskellä on lähetetty kirjekuori. Sivun alapuolella on muutamia postimerkkejä ja parillisia postimerkkejä kyseisellä laivaleimalla.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi II typ. Otsikoiden jälkeen höyrylaivan laivaleima, muutamia postimerkkejä ja parillisia postimerkkejä kyseisellä leimalla leimattuina. Sivun alla lähetetty kirjekuori, jossa on käytetty höyrylaivan laivaleimaa.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi III typ. Höyrylaivan kuvallinen leima, jonka molemmin puolin on parilliset postimerkit kyseisellä leimalla. Keskellä sivua on postimerkki laivaleimalla varustettuna ja alla lähetetty kuori, jossa käytetty kyseistä leimaa.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi III typ. Höyrylaivan kuvallinen leima, jonka alla muutamia yksittäisiä postimerkkejä sekä lähetetty kirjekuori, joissa kyseistä laiva leimaa on käytetty.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi IV typ. Otsikoiden alla Wiborg-siipiratasaluksen leima nimellä varustettuna sekä lähetetty postikortti ja kirjekuori, joissa on kyseistä leimaa hyödynnetty.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi V typ. Näiden alla höyrylaivan kuvallinen leima, jonka alla postimerkkipari leimalla leimattuna. Keskivaiheella uusi otsikko Tyyppi VI Typ, jonka alla höyrylaivan kuvallinen leima, jonka alla leimassa teksti posti post. Tällä leimalla on leimattu alla olevat postimerkit, 10 postimerkin arkki ja kolme postimerkkiparia.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi VII typ. Näiden alla höyrylaivan kuvallinen leima, jonka vieressä tekstit Ei virallisesti käytetty Icke officielt använd. Keskellä on kolme laivan kuvallisella leimalla leimattua postimerkkiä, jonka alla kolmen postimerkin yhdistelmä kahdella laivan kuvallisella leimoin varusteltuna. Alla otsikko Tyyppi VIII Typ, jonka alapuolella laivan kuvallinen leima sekä käytetty kirjekuori leimoin.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi IX typ. Näiden alla kolme höyrylaivan kuva leimoin merkityt postimerkit, joiden alla kolme parillista postimerkkiä laivan kuva leimoin merkittynä. Sivun keskivaiheilla lähetetty kirjekuori laivan kuva leimoin merkittynä. Sivun alla kolme parillista postimerkkiä leimattuina laivan kuva leimalla.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi X typ. Höyrylaivan kuvallisen leiman alla on kolme postimerkkiä vierekkäin, joissa kaikissa samanlainen leima. Näiden alla laivaleimallinen käytetty kirjekuori ja alimmaisena kirjekuoren yläosa, jossa on Suomen leijona-vaakunallisia postimerkkejä leimattuima.
Sivulle kiinnitettyinä allekkain tekstit Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Muita leimoja, Övriga stämplar, Frånutlandet, kaksi vihreää postimerkkiä, Paquebot-teksti, kaksi vaalean sinistä postimerkkiä, tekstit Laivakirje, Paquebot sekä kirje, jossa on leimat, postimerkki ja käsinkirjoitettu osoite.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Sivulla on esimerkit Aallotaren, Adlercreutzin ja Allin laivaleimoista postimerkeissä.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Sivulla on kaksi erilaista Aino-laivaleimaa, joista molemmista kummankin alla postimerkkejä tällä leimalla varustettuina, kuten myös lähetetty kirjekuori alimmasta.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Otsikon alla Bore Åbo -laivamerkki sekä postimerkkipari, jossa kyseistä leimaa on käytetty. Sivun keskellä on otsikkona S/s Express, jonka alla postimerkkipari kyseisellä leimalla. näiden alla alaotsikkona on Finska Ångfartygsaktiebolaget ja postimerkki, missä on tämä leima. Sivun alta löytyy pari postimerkkiä Heinola-laivamerkillä otsikoin.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Otsikoiden alla on kaksi leimaa, joissa tekstinä Iisalmen Hyöryvenhe Osake-yhtiö, sekä näiden alla postimerkit kyseisillä leimoilla. Sivun keskellä on Ilma-laivaleimat sekä ne postimerkeissä. Lisäksi alla on s/s Ilma -otsikko, jonka alla on postimerkkipari tällä leimalla varustettuna.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikkona Kivimaa, jonka alla pari postimerkkiä kyseisellä leimalla. Alempana Ladoka Sordavala -laivaleima, jonka vieressä postimerkki, missä leima on osittain sekä sivun alla lähetetty kirjekuori, jossa on tämä leima kokonaisuudessaan.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Näiden alla on kaksi Leimu-nimistä otsikkoa postimerkeillä, joissa on kyseiset laivaleimat. Sivun keskivaiheella on väliotsikkona Lainetar, jonka alla on lähetetty kirjekuori, missä löytyy tämä leima.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars ocg ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikkoina Näsijärvi Ångbåts AktieBolag Tammerfors ja höyryl. Louhi. Ensimmäisen alla on kirjekuoren kulma, jossa on postimerkki kyseisellä laivaleimalla varustettuna ja höyrylaiva Louhen laivaleima on sivun alla olevassa lähetetyssä kirjekuoressa postimerkin päällä.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikon Mariehamn jälkeen kaksi irrallista postimerkkiä, joissa käytetty kyseistä laivaleimaa. Sivun keskellä on leima, jossa tekstinä Hyörylaiva Mikkeli. Samaa leimaa on käytetty sivun alla olevassa lähetetyssä kirjekuoressa.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikkona Nystad, jonka alla kolme kyseisellä laivaleimalla varustettua postimerkkiä sekä sivun keskellä oleva lähetetty postikortti. Sivun alla on väliotsikkona Onni ja sen laivaleimalla varustettu postimerkki.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikko-Orionin alla on lähetetty kirjekuori kyseisellä laivaleimalla.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Väliotsikkona Ångf. Porkkala, jonka alla kyseisen leimalla varustettupostimerkki. Alapuolella on S/ Oihonnan leima sekä lähetetty postikortti, jossa on kyseinen leima.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Alaotsikkona on S/S Per Brahe, jonka alla on kirjekuoren oikeapuoli, jossa on leimattu postimerkki. Keskellä on leima, jossa tekstinä Ångaren Runeberg. Tätä leimaa on käytetty alla olevassa postimerkkiparissa ja lähetetyssä kirjekuoressa.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Otsikoiden alla on kolme alaotsikkoa, joiden alla on kyseisten laivojen leimoja käytetty otsikoiden alla olevissa postimerkeissä. Otsikot ovat Salo Å. Bolag, Salo ja Tiirismaa. Sivun alla on kiinnitetty teksti Wellamo F.Å.A., jonka molemmin puolin yhden postimerkit kyseisellä leimalla käytettyinä.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Otsikon Salmi alla on kolme postimerkkiä, jossa on käytetty kyseistä laivaleimaa. Sivun alla on lähetetty kirjekuori kyseisellä leimalla varustettuna.
Sivulla otsikon Laivaleimoja, Ångbåtstämplar alle Suomen Joutsenen leima sekä kyseinen leima käytettynä kahdessa postimerkissä ja postikortissa.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Näiden alle on kiinnitetty neljän postimerkin kohta kirjekuoresta leimalla ja lähetetty kirjekuori, jossa on yksi postimerkki leimalla. Otsikkona HI Suomi.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Laivojen ja laivayhtiöiden nimileimoja, Ångbåtars och ångbåtsbolags nämnstämplar. Näiden alle on kiinnitetty kolme otsikkoa, kahden postimerkin osio kirjekuoresta, lähetetty kirjekuori kolmella postimerkillä ja kahdella leimalla sekä parillinen postimerkkiarkki leimalla. Otsikot ovat s/s Vankavesi, s/s Suursaari ja Åland.
Sivun yläosaan on kiinnitetty otsikot Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Kirjoitettuja laivanimiä, Skrivna Båtnamn. Näiden alapuolella keskellä kolme tekstiä, joiden alla postimerkki, missä kyseinen leima. Otsikot ovat Aino, Kaleva, Åland.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi I typ. Otsikoiden jälkeen on höyrylaivan kuvan leima, jonka alla on riveittäin useita postimerkkejä ja parillisia postimerkkejä leimattuina kyseisellä laivaleimalla.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi I typ. Otsikoiden jälkeen on höyrylaivan kuvallinen leima, jonka alla on kaksi parillista postimerkkiarkkia. Näiden päällä on kyseinen leima. Sivun alapuolella on lähetetty kirjekuori, jossa on käytetty kyseistä laivaleimaa. Tämän alla on vielä neljän postimerkin arkki, jotka on leimattu ylhäällä olevalla laivaleimalla.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi I typ. Otsikoiden jälkeen on laivan kuvallinen höyrylaivan leima, jonka alapuolella on muutamia postimerkkejä ja parillisia postimerkkejä kyseisellä laivaleimalla leimattuina.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi II typ. Otsikoiden jälkeen kyseinen höyrylaivan leima, jonka molemmin puolin postimerkit, joissa kyseinen leima. Sivun keskellä on lähetetty kirjekuori. Sivun alapuolella on muutamia postimerkkejä ja parillisia postimerkkejä kyseisellä laivaleimalla.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi II typ. Otsikoiden jälkeen höyrylaivan laivaleima, muutamia postimerkkejä ja parillisia postimerkkejä kyseisellä leimalla leimattuina. Sivun alla lähetetty kirjekuori, jossa on käytetty höyrylaivan laivaleimaa.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi III typ. Höyrylaivan kuvallinen leima, jonka molemmin puolin on parilliset postimerkit kyseisellä leimalla. Keskellä sivua on postimerkki laivaleimalla varustettuna ja alla lähetetty kuori, jossa käytetty kyseistä leimaa.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi III typ. Höyrylaivan kuvallinen leima, jonka alla muutamia yksittäisiä postimerkkejä sekä lähetetty kirjekuori, joissa kyseistä laiva leimaa on käytetty.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi IV typ. Otsikoiden alla Wiborg-siipiratasaluksen leima nimellä varustettuna sekä lähetetty postikortti ja kirjekuori, joissa on kyseistä leimaa hyödynnetty.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi V typ. Näiden alla höyrylaivan kuvallinen leima, jonka alla postimerkkipari leimalla leimattuna. Keskivaiheella uusi otsikko Tyyppi VI Typ, jonka alla höyrylaivan kuvallinen leima, jonka alla leimassa teksti posti post. Tällä leimalla on leimattu alla olevat postimerkit, 10 postimerkin arkki ja kolme postimerkkiparia.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi VII typ. Näiden alla höyrylaivan kuvallinen leima, jonka vieressä tekstit Ei virallisesti käytetty Icke officielt använd. Keskellä on kolme laivan kuvallisella leimalla leimattua postimerkkiä, jonka alla kolmen postimerkin yhdistelmä kahdella laivan kuvallisella leimoin varusteltuna. Alla otsikko Tyyppi VIII Typ, jonka alapuolella laivan kuvallinen leima sekä käytetty kirjekuori leimoin.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi IX typ. Näiden alla kolme höyrylaivan kuva leimoin merkityt postimerkit, joiden alla kolme parillista postimerkkiä laivan kuva leimoin merkittynä. Sivun keskivaiheilla lähetetty kirjekuori laivan kuva leimoin merkittynä. Sivun alla kolme parillista postimerkkiä leimattuina laivan kuva leimalla.
Sivulle kiinnitettyinä tekstit Laivaleimoja, Ängbåtstämplar, Laivoja båtar ja Tyyppi X typ. Höyrylaivan kuvallisen leiman alla on kolme postimerkkiä vierekkäin, joissa kaikissa samanlainen leima. Näiden alla laivaleimallinen käytetty kirjekuori ja alimmaisena kirjekuoren yläosa, jossa on Suomen leijona-vaakunallisia postimerkkejä leimattuima.
Sivulle kiinnitettyinä allekkain tekstit Laivaleimoja, Ångbåtstämplar, Muita leimoja, Övriga stämplar, Frånutlandet, kaksi vihreää postimerkkiä, Paquebot-teksti, kaksi vaalean sinistä postimerkkiä, tekstit Laivakirje, Paquebot sekä kirje, jossa on leimat, postimerkki ja käsinkirjoitettu osoite.
Takaisin ylös