Siirry suoraan sisältöön Siirry etusivulle

Posti 385-v. – ohjelmaa koko perheelle

klo 11.00 - 15.00
Vapriikin piha-alue, Postimuseon näyttelyt
Sisältyy Vapriikin pääsylipun hintaan. Piha-alueen ohjelma on maksutonta.
Oranssi postibussi lähtemässä museokeskus Vapriikin pihasta.

Juhlistamme Postin 385-vuotista historiaa erikoispäivällä Vapriikissa. Luvassa kivaa postiteemaista ohjelmaa kaiken ikäisille!

Hyppää vanhan postibussin kyytiin ja tutustu Postin vanhoihin ja uusiin sähköisiin kulkupeleihin Vapriikin piha-alueella.

Postibussi Dodge ajaa tunnin välein noin 15-20 min kestävän ajelun ja kyytiin pääsee seuraavasti:

• Klo 11
  • Klo 12
  • Klo 13
  • Klo 14

Klo 11-15 Viestinviejät -näyttelyssämme pääset testaamaan lajittelijan nopeustestiä 1960-luvulta sekä kokeilemaan voimiasi jakelijan postilaukun kanssa. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua myös Postin vanhoihin työasuihin.

Klo 11-15 Vertaisihmettelijät ovat tavattavissa.

Klo 15 järjestämme yleisöopastuksen Viestinviejät – ja Paketoidut unelmat -näyttelyyn.

Oletko postilainen? Tule kertomaan tarinasi meille.  Postilaisille on vapaa pääsy henkilökortilla.

Bussiajelu ja piha-alueen ohjelma on maksutonta. Muu ohjelma sisältyy Vapriikin pääsylipun hintaan.

Takaisin ylös