Siirry suoraan sisältöön Siirry etusivulle

Perhekierros Viestinviejät -näyttelyyn ja yleisöopastus Paketoidut unelmat -näyttelyyn

klo 14.00 - 15.45
Postimuseon näyttelyt
Sisältyy Vapriikin pääsylipun hintaan

Tutustu Postimuseon näyttelyihin opastetuilla kierroksilla.

Klo 14 perhekierros Viestinviejät -näyttelyyn

Kuinka viestit ovat kulkeneet entisaikaan? Mikä kumma on postitynnyri? Matkan varrella tutkimme myös erilaisia postin kulkupelejä ja näemme Suomen ensimmäinen postiauton. Oppaan postilaukusta löytyy löytyy yhtä ja toista mielenkiintoista! Tarinallisella koko perheen kierroksella tutustumme postin ja viestinnän menneisyyteen.

Kesto 30 min.

Klo 15 Yleisöopastus Paketoidut unelmat -näyttelyyn

Miten etämyynti sai alkunsa? Millaisia tavaroita ihmiset tilasivat 1900-luvun alussa? Muistatko Anttilan ja muiden liikkeiden postimyyntikatalogit? Mitkä ovat verkkokaupan ilmiöt ja miten vastuullisuus näkyy kuluttajan, myyjän ja logistiikan näkökulmasta? Näihin ja moniin muihin teemoihin tutustumme Paketoidut unelmat -näyttelyn yleisöopastuksella.

Kesto 45 min.

Molemmat opastukset alkavat Vapriikin aulasta ja sisältyvät Vapriikin pääsylipun hintaan.

Takaisin ylös