Pienlehtiä ja punkpostia sekä Sata vuotta sitten -näyttelyiden tiedotuskuvat

Riemumielellä
Riemumielellä Punkista voi riemuita jussipaita päällä, ylävartalo paljaana tai kravatti silmillä. Jyrki Siukosen arkisto. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn kuvitusta.
Imatrarock 1980
Imatrarock 1980 ”Jos rappio on sitä että rakastaa, ottaa hetkestä kii eikä tahdo tappaa...” Kuva: Mika Junna. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn kuvitusta.
Miettinen
Miettinen Hilseen päätoimittaja Miettinen Aivopesu-kauppiaana Ruissalon yössä kesällä 1981. Kuva: Pauli Kallio. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn kuvitusta.
Treenikämpällä
Treenikämpällä Terveet kädet -bändi hioo keikkasettiään treenikämpällä noin vuonna 1981: ”Mullon liian lyhyt sänky!” Pauli Kallion arkisto. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn kuvitusta.
Martti Syrjä
Martti Syrjä Martti Syrjän versio hammastahnahymystä. Kuva: Jari Mattila. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn kuvitusta.
Pauli Kallio
Pauli Kallio Huoleton Pauli Kallio Hämeenlinnan Ämyssä 1981 ennen Suuren Kurpitsan perustamista. Pauli Kallion arkisto. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn kuvitusta.
Hilse
Hilse Hämeenlinnalainen Hilse kuului levikiltään suurimpiin pienlehtiin. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn kuvitusta.
Lintu
Lintu Imatralainen Lintu kuului levikiltään myös suurimpiin pienlehtiin. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn kuvitusta.
Kirjekuori
Kirjekuori Kirjekuoren ulkoasu viittaa vahvasti itsetekemisen kulttuuriin.
Kahville
Kahville Suomi on maailman johtavin kahvinjuojamaa. Kahvitauko metsätyömaan kämpällä Kuhmossa. Valokuvaaja Mauno Mannelin. Sata vuotta sitten -näyttelyn kortti.
Vanhaa Tamperetta
Vanhaa Tamperetta Vanha Tampere-kortti kuvaa Satakunnankadun siltaa Tampereen Myllyn ja Tampellan tehtaan välissä. Sata vuotta sitten -näyttelyn kortti.
Nikolai II
Nikolai II Nikolai II, oli Venäjän viimeinen keisari ja Suomen suurruhtinas 1894 – 1917. Kortissa Nikolai II perheineen. Aleksanda Fjodorova sekä lapset Olga (s. 1895), Tatjana (s. 1897), Anastasia (s. 1901) ja Aleksei (s. 1904). Sata vuotta sitten -näyttelyn kortti.
Saimaan kanava
Saimaan kanava Keisari Aleksanteri II:n kruunajaispäivänä 7.9.1856 vihitty Saimaan kanava oli suurin Suomessa koskaan toteutettu rakennustyö. Vastustajille kanava oli ”synnin oja” ja ”laiskuuden koulu”. Kannattajat nimesivät sen ”Suomen siniseksi kunnianauhaksi”. Sata vuotta sitten -näyttelyn kortti.