Kaikille avoimet pikkujoulut ja joululeimausta
torstaina, 28. päivänä marraskuuta 2019, 10.00 - 20.00

Vapriikin ja Postimuseon yhteiset pikkujoulut. Tule virittäytymään pikkujoulutunnelmaan Vapriikkiin. Luvassa kivaa ja monipuolista ohjelmaa koko perheelle klo 17 - 20. Vapaa pääsy!

Vapaa pääsy tapahtumaan ja näyttelyihin! Ostia –portti Roomaan näyttelyyn alennetulla pääsymaksulla 10/6 €. (norm. 13)

• klo 10–20 Moron ja Postimuseon järjestämän joululeimakilpailun tuloksena syntyneellä leimalla leimataan yleisön lähetyksiä. joululeima 2019 net
  • klo 16–20 Virpi Pekkala -kerho on paikalla myymässä Virpi Pekkalan joulukortteja. Happy Hour -myyntiä klo 19.00–20.00. Esillä myös Virpi Pekkalan joulu -pienoisnäyttely
  • klo 16.30 ja 18.30 Opastukset
    - Hair – Tampereen Popteatterin tarina –näyttelyyn
    Oppaana tutkija Antti Liuttunen.
    - Teatterikaupunki-näyttelyyn
    Oppaana tutkija Katri Pyysalo.
  • Klo 17-19 Joulupukki tavattavissa
  • Klo 17-20 Dj Juissi ja dj Jykke soittavat joulumusiikkia
  • Klo 17-20 Pelienvaihtotori. Tuo tullessasi ja vie mennessäsi!
  • Klo 17-20 Jouluaskartelutyöpaja ja joulukorttipaja:Tule tekemään erilaisia kuusenkoristeita, jouluinen mobile, käpynauhoja tai pieniä silhuettilyhtyjä. Työpajat ohjaa taideohjaaja Outi Virtanen. Postimuseon joulukorttipajassa ohjaa museolehtori Emilia Laulainen. Tervetuloa!
  • klo 17–17.15 Kikka Venäläinen haastattelee taitelija Virpi Pekkalaa: Virpin tontut syntyvät kesähelteellä.
  • klo 17.20–19 Taiteilija Virpi Pekkala paikalla: luonnostelee ja piirtää asiakkaille joulukortteja.
  • Klo 17.30 Joulupukki lukee jouluisen sadun Teatterikaupunki-näyttelyn lavalla
  • Klo 18 Tampereenkiäliset tiarnapojat. Palomiesten Tulikukot esiintyvät museoravintolassa
  • Klo 19 Opastus Ostia –portti Roomaan näyttelyyn, pääsymaksullinen.