Uusien postimerkkien ensipäiväntapahtuma Vapriikissa
perjantaina, 24. päivänä helmikuuta 2017, 13.00 - 17.00

Uusissa postimerkeissä on jo kevättä ilmassa. Postimerkkien ensipäivätapahtumaa vietetään Postimuseossa Vapriikissa. Uudet postimerkit sopivat keväisiin ja kesäisiin tervehdyksiin.

Pääsiäistervehdyksiin taiteilija Maarit Ailio on suunnittelut Virvon varvon -ikimerkin, johon hän on kuvannut pajunoksia somasti rusetilla solmittuna. Minni Havas on piirtänyt iloisen väriseen Karuselli-ikimerkkiin karusellihevosen. Suosittu postikorttitaiteilija Anna-Mari West on puolestaan kuvannut kesäiseen ikimerkkiin perinteisiä kesäkukkia. Kimpussa on päivänkakkaroita, puna-apiloita, kissankelloja ja mustikanvarpuja. Kansainvälisiin postikortteihin ja kevyisiin kirjeisiin käyvät Stina Hovin suunnittelemat Tyynen rauhallisesti -merkit, jotka kuvaavat upeasti Suomen luontoa eri vuodenaikoina.

Kävijät saavat lähetyksiinsä ensipäivänleimoja. Ensipäiväntilaisuudessa on mukana myös Suomen postcrossingyhdistys, joka kertoo muun muassa mitä ovat maksimipostikortit ja esittelee postcrossingia harrastuksena. Tervetuloa!

virvon varvon p

 

Takaisin