Sävelkirjeitä-klubi
perjantaina, 7. päivänä elokuuta 2020, 17.00 - 19.00

Sibelius-Akatemian jazzosaston nuoret huiput Mikko Antila, Nathan Francis ja Okko Saastamoinen isännöivät Postimuseon järjestämiä Sävelkirjeitä -klubeja, jossa kirjeitä ja viestejä sisältävät musiikkikappaleet heräävät henkiin uusin sovituksin.  Vapaa pääsy. Yleisömäärä on rajoitettu.

Sävelkirjeitä-klubeja on luvassa Vapriikissa syksyn ja talven mittaan vielä lisää ja kaikissa on mukana mielenkiintoisia vierailijoita. Ensimmäiseen perjantaina 7.8. klo 17.00 järjestettävään klubiin saadaan vieraaksi tunnettu tamperelainen laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen ja mm. Mopo-yhtyeestä tuttu saksofonisti Linda Fredriksson. Vieraat tuovat mukanaan omia kirjeisiin ja viesteihin liittyviä kappaleitaan. Musiikin lomassa kuullaan Seela Sellan, Esko Roineen ja Ville Virtasen lukemina äänitettyjä koskettavia kirjeitä. Luvassa on ainutlaatuinen kokemus, tämä konsertti on tarjolla vain kerran.

Klubi järjestetään Vapriikin Valssi-ravintolassa, jonka tarjoilut ovat avoinna klo 18.30 asti. Tilaisuus päättyy klo 19.00. Klubi liittyy Postimuseossa avoinna olevaan näyttelyyn ”Unohtumattomia kirjeitä Suomesta”. Tule mukaan töiden jälkeen after work-hengessä tai aloita viikonloppu museokäynnillä ja konsertilla! Vapriikin näyttelyihin on vapaa pääsy perjantaisin klo 15.00-18.00 Ostia-näyttelyä lukuun ottamatta.

Sävelkirjeitä-klubin esiintyjät 7.8.2020:
Ville Leinonen - kitara, laulu
Linda Fredriksson - saksofonit
Mikko Antila - vibrafoni
Nathan Francis - kontrabasso
Okko Saastamoinen – rummut

MikkoKollaasi3

Takaisin