Postimuseo tarjoaa eri-ikäisille ryhmille syventäviä tapoja tutustua postin ja kirjeviestinnän historiaan ja nykyisyyteen. Opastukset perehdyttävät ja herättelevät aiheeseen asiantuntevan oppaan johdolla, tehtävämateriaalit tukevat oppimista ja työpajoissa pääsee soveltamaan ja kokeilemaan asioita käytännössä.

Postimuseo tekee yhteistyötä Tampereen kaupungin museopedagogisen verkoston Remmin kanssa. Remmi on  tuottanut esitteen usealla eri kielellä.  Esitteessä kerrotaan perusasiat kaikista tamperelaisista museoista ja sitä voi tulostaa ja jakaa vapaasti.

Ajankohtaista ryhmille
Katso mitä kaikkea lähiaikoina tapahtuu ja varaa ryhmällesi aika!
Kouluille
Koululaiset, lukiolaiset ja toisen asteen opiskelijat voivat tutustua Postimuseon Viestinviejät-perusnäyttelyyn toiminnallisten opastusten ja työpajojen kautta.
Päiväkodeille
Postimuseon virikkeellisessä Viestinviejät-perusnäyttelyssä päiväkotiryhmät ja esikoululaiset voivat ratsastaa puhuvan postihevosen Ahto-Kustaan selässä, tarkastella pelin avulla miten postia on kuljetettu ja kirjoittaa ja taitella oman kirjeen 1700-luvun mallin mukaisesti.
Aikuisryhmille
Postimuseon opastetuilla kierroksilla tutustutaan Viestinviejät-perusnäyttelyyn tai museon vaihtuvaan teemanäyttelyyn.
Musti-kerho
Musti-kerhossa lapset pääsevät tutustumaan ensimmäisten joukossa uusiin näyttelyihin, osallistumaan mielenkiintoisiin opastuksiin ja iloisiin työpajoihin.
Lastenjuhlat
Tuo synttärivieraasi Postimuseoon museokeskus Vapriikkiin!
0
Shares