Postimuseo omistaa osan taiteilija Marjaliisa Pitkärannan postikorttien tekijänoikeuksista, joista suurin osa on alkuperäisteoksia. Marjaliisa Pitkärannan säätiö on luovuttanut kaikki sen hallussa olevat postikorttioriginaalit Postimuseolle ja samalla niiden tekijänoikeudet.

Marjaliisa Pitkäranta (27.9.1941–9.1.2003) piirsi kaikkiaan noin 2000 postikorttia. Hänen tuotannolleen on tyypillistä yksityiskohtien rikkaus ja erityisesti luonto sympaattisine eläinhahmoineen. Kuvien tunnelmassa korostuu elämänmyönteisyys ja hyväntuulisuus. Jokainen kuva kertoo pienen tarinan.
Kysy lisää tekijänoikeuksista ja hinnoista: Postimuseon kuva-arkisto, Helena Kuczka-Kattainen puh. 0400 697224, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.