Takaisin galleriaan: Jääkärit - tiedotuskuvat
Postipaketteja / Postpaket
Postipaketteja / Postpaket Postipaketteja Ruotsin rajalla Haaparannassa. Sota-ajan postiliikenne oli vilkasta. Maailmansodan jännitteiden vuoksi ruotsalaisten sotilaiden läsnäolo rajaseudulla oli koko ajan varsin näkyvää. Postimuseon arkisto. Postpaket i Haparanda vid den svenska gränsen. Posttrafiken var livlig under krigstiden. På grund av spänningarna under världskriget syntes hela tiden svenska soldater i gränstrakterna. Postmuseets arkiv.
Postipaketteja / Postpaket Galleria: Jääkärit - tiedotuskuvat Kuvateksti: Postipaketteja Ruotsin rajalla Haaparannassa. Sota-ajan postiliikenne oli vilkasta. Maailmansodan jännitteiden vuoksi ruotsalaisten sotilaiden läsnäolo rajaseudulla oli koko ajan varsin näkyvää. Postimuseon arkisto. Postpaket i Haparanda vid den svenska gränsen. Posttrafiken var livlig under krigstiden. På grund av spänningarna under världskriget syntes hela tiden svenska soldater i gränstrakterna. Postmuseets arkiv.
Lisätieto Tiedoston koko: 3.75 MB Kuvan koko: 3000x2147