Korona-aikaisen viestinnän keruu

Postimuseo kerää ja tallentaa tietoa ja kokemuksia viestinnästä. Tällä hetkellä koronaepidemia rajoittaa normaalia kanssakäymistämme sukulaisten, ystävien ja muiden tavalliseen arkeemme kuuluvien ihmisten kanssa. Harrastukset ja muut kokoontumiset ovat myös tauolla. Huomaamme, kuinka tärkeää on tavata muita ihmisiä, osallistua läheisten elämään ja huolehtia heistä. Miten pidämme yhteyttä nyt?

Haluaisitko vastata kyselyymme ja kertoa, miten tilanne on vaikuttanut omaan toimintaasi? Oletko löytänyt uusia tapoja tai ottanut uudelleen käyttöön entisiä? Jaa kokemuksiasi, kekseliäisyyttäsi tai uusia oivalluksiasi meille tai meidän kauttamme myös muille. Keräys on avoinna 13.9.2020 asti.

Tallennamme saamamme vastaukset kokoelmiimme, jossa ne ovat tutkijoiden käytettävissä. Luvallasi voimme myös julkaista ja jakaa niitä muidenkin nähtäville esimerkiksi verkkosivuillamme tai sosiaalisessa mediassa.

Voit myös lähettää vastauksesi meille perinteiseen tapaan kirjeessä osoitteella Postimuseo, ’Koronaviestintää’, Häkiläpolku 3, 33100 Tampere.

Miten koronaepidemia on vaikuttanut viestintääsi?Kuvan lataaminen

Otamme mielellämme vastaan kuvia saamistasi tai lähettämistäsi viesteistä tai viestintätilanteesta. Muistathan kunnioittaa toisten yksityisyyttä ja jakaa vain kuvia, joihin sinulla on lupa. Tarvittaessa voimme poistaa kuvasta henkilöä yksilöiviä tietoja.

Taustatiedot

Täytäthän kaikki nämä tiedot, kiitos.

Yhteystiedot

Yhteystietojen antaminen on vapaaehtoista. Kysymme niitä mahdollista myöhempää tutkimus- tai julkaisukäyttöä varten.

Lupa tietojen käyttöön
Huolehdimme tietosuojastasi. Katso tarkemmat tiedot informointiasiakirjasta täältä.