Filosofian maisteri Kimmo Antila on valittu Postimuseon uudeksi museonjohtajaksi 1.1.2013 alkaen. Hänen vastuullaan on museon johtaminen sekä kehittäminen.

Kimmo Antila siirtyy tehtävään museokeskus Vapriikista, jossa hän on työskennellyt yksikön vetäjänä ja projektipäällikkönä ja vastannut lukuisten näyttelyiden laatimisesta. Antila on kahden kansainvälisen historia- ja museoalan järjestön, ICOHTEC:in ja CIMUSET:in, hallituksen jäsen ja hän on kirjoittanut ja toimittanut useita julkaisuja museoista sekä liikenteen ja tekniikan historiasta.

Postimuseo muuttaa tänä vuonna toimintansa Helsingistä Tampereelle ja avaa uuden museon Vapriikissa vuonna 2014. Vuonna 1926 perustettu Postimuseo on yksi Suomen vanhimpia erikoismuseoita.

Lisätietoja antaa museonjohtaja Kimmo Antila, puh. 050 563 9070 tai kimmo.antila(at)postimuseo.fi tai projektisuunnittelija Helena Pärssinen puh. 0400 806909 tai helena.parssinen(at)postimuseo.fi.

Tiedotearkisto