Postimuseo kerää ja tallentaa tietoa ja kokemuksia viestinnästä koronan aikana. Museo haluaa tietää kuinka ihmiset viestivät poikkeusoloissa, millaisin välinein ja onko yhteydenpitoon tullut kenties uusia oivalluksia, tapoja tai välineitä.

Kyselyn avulla selvitämme myös, onko ihmisten keskinäinen viestintä lisääntynyt, vähentynyt tai pysynyt entisellään ja mikä merkitys eri viestintävälineiden käytöllä on ollut korona-ajasta selviytymiseen.

Museo tallentaa saamansa vastaukset kokoelmiinsa, jossa ne ovat tutkijoiden ja muiden viestinnästä kiinnostuneiden käytettävissä. Vastaajien luvalla jaamme viestintäkokemuksia myös sosiaalisessa mediassa. Kysely  on avoinna 13.9.2020 saakka. Linkki kyselyyn.

Postimuseo myös kannustaa ihmisiä kirjoittamaan kirjeitä #karanteenikirjeet-kampanjassa