Tervetuloa Unohtumattomia kirjeitä Suomesta -näyttelyn ja kirjan julkistamistilaisuuteen aamiaisen lomassa Postimuseolle, museokeskus Vapriikkiin.

Suomen Postimuseo avaa Unohtumattomia kirjeitä Suomesta -näyttelyn 14.2. Liki vuoden kestävä näyttely esittelee sekä tavallisten että tunnettujen suomalaisten kirjoittamia inhimillisiä, erilaisia tunteita täynnä olevia kirjeitä. Otava julkaisee Unohtumattomia kirjeitä Suomesta- tietokirjan, johon on koottu 100 koskettavaa, sykähdyttävää kirjettä viimeisen sadan vuoden ajalta.

Aika: torstai 13.2.2020
Kello: 9–10
Paikka: Postimuseo, Vapriikki Alaverstaanraitti 5, Tampere

Ohjelma:

• Klo 9.00 aamiainen alkaa
  • Klo 9.10 tietokirjailija Timo Kalevi Forss esittelee Unohtumattomia kirjeitä Suomesta -kirjan.
  • Klo 9.20 Postimuseon projektipäällikkö Suvi Jalli esittelee Unohtumattomia kirjeitä Suomesta -näyttelyn.
  • Klo 9.35 mahdolliset haastattelut ja tutustumista näyttelyyn.

Pyydämme ilmoittamaan tulostanne etukäteen Postimuseon viestintäsuunnittelija Helena Pärssiselle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0400 806909 10.2. klo 12 mennessä.

Lisätiedot Postimuseon näyttelystä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.