Näyttelyt
Tarjoamme kävijöillemme vireää näyttelytoimintaa  Vapriikissa sijaitsevassa Postimuseossa.
Ryhmäpalvelut
Postimuseo tarjoaa eri-ikäisille ryhmille syventäviä tapoja tutustua postin ja kirjeviestinnän historiaan ja nykyisyyteen.
Esinekokoelmat
Postimuseon esinekokoelma on ainutlaatuinen, koska vastaavaa postaalista esineistöä ei ole muiden museoiden kokoelmissa.
Postimerkkikokoelmat
Postimerkkikokoelmiin on tallennettu suomalaisen postimerkin historia, joka alkaa vuodesta 1856.
Kuvakokoelmat
Postimuseon kuva-arkiston pääasiallisena tehtävänä on tallentaa kaikkea suomalaisen postitoiminnan historiaan liittyvää kuvamateriaalia.
Kirjasto ja arkisto
Kirjaston kokoelmissa on filateliaan, keräilyyn ja postihistoriaan liittyviä teoksia noin 30 000 kappaletta kaikkialta maailmasta ja laajat kokoelmat postimerkkiluetteloita.
 • 23 helmi
  Kirjeklubi 14:00

  Kirjeklubi on kirjeen ystävien kohtaamispaikka. Kirjeklubeissa paneudumme kirjeen olemukseen, luemme ja keskustelemme erilaisista kirjeistä. Voit tuoda oman, itsellesi merkityksellisen kirjeen mukanasi

 • 27 helmi
  Kangaskassityöpaja 14:00 to 16:00

  Hiihtolomaviikon ohjelmaa Postimuseossa: Kangaskassityöpaja non-stop. Työpajassa koristelemme kangaskassin postimerkeillä. Paikka: Vapriikin työpajatila.

 • 27 helmi
  Luento ”6 months without“ 18:00 to 19:00

  Vuoden nuori taiteilija 2019 Nastja Säde Rönkkö: ”6 months without“ - puoli vuotta digitaalisen viestinnän ulottumattomissa. Paikka: Vapriikin auditorio. Vapaa pääsy.

 • 28 helmi
  Hiihtolomaviikon ohjelmassa kirjepaja ja perhekierros näyttelyssä 12:00 to 15:00

  Klo 12–14 Nonstop kirjepaja: Milloin viimeksi kirjoitit kirjeen? Muista ystävää, mummia tai kummia kirjeellä. Materiaaleina erilaisia kirjepapereita ja koristeellisia kuoria. Paikka: Vapriikin

 • 23 helmi - 28 helmi
 • 28 helmi - 20 maalis
 • 20 maalis - 22 maalis