Näyttelyt
Tarjoamme kävijöillemme vireää näyttelytoimintaa  Vapriikissa sijaitsevassa Postimuseossa.
Ryhmäpalvelut
Postimuseo tarjoaa eri-ikäisille ryhmille syventäviä tapoja tutustua postin ja kirjeviestinnän historiaan ja nykyisyyteen.
Esinekokoelmat
Postimuseon esinekokoelma on ainutlaatuinen, koska vastaavaa postaalista esineistöä ei ole muiden museoiden kokoelmissa.
Postimerkkikokoelmat
Postimerkkikokoelmiin on tallennettu suomalaisen postimerkin historia, joka alkaa vuodesta 1856.
Kuvakokoelmat
Postimuseon kuva-arkiston pääasiallisena tehtävänä on tallentaa kaikkea suomalaisen postitoiminnan historiaan liittyvää kuvamateriaalia.
Kirjasto ja arkisto
Kirjaston kokoelmissa on filateliaan, keräilyyn ja postihistoriaan liittyviä teoksia noin 30 000 kappaletta kaikkialta maailmasta ja laajat kokoelmat postimerkkiluetteloita.
  • 27 marras
    Luento ja opastus 17:00 to 19:00

Klo 18 FT, historioitsija Ilkka Teerijoki: Postivuoret Torniossa. Ensimmäisen maailmansodan aikana Tornion ja Haaparannan kautta kulkivat valtavat määrät itäisen ja läntisen Euroopan välistä kauppatavaraa

• 28 marras
    Kaikille avoimet pikkujoulut ja joululeimausta 10:00 to 20:00

Vapriikin ja Postimuseon yhteiset pikkujoulut. Tule virittäytymään pikkujoulutunnelmaan Vapriikkiin. Luvassa kivaa ja monipuolista ohjelmaa koko perheelle klo 17 - 20. Vapaa pääsy! Vapaa pääsy

• 01 joulu
    Yleisöopastus Transit – rajapostia -näyttelyyn 14:00

Opastuksella tutustumme postinkuljetukseen ensimmäisen maailmansodan aikana ja ihmisten erikoiseen arkeen Tornion ja Haaparannan rajalla. Lähtö opastukselle Vapriikin aulasta.

• 03 joulu
    Kansainvälisen vammaisten päivän opastuksia 14:00 to 16:00

Klo 14 Kuvailutulkattu opastus Postimuseon Viestinviejät näyttelyyn. Kuvailutulkkaus on näyttelyn sanallistamista, ja kierros on suunniteltu erityisesti näkövammaisille näyttelyvieraille. Kierroksen

• 27 marras - 03 joulu